• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Pete Tong Feat. Disciples – Promised Land (Премиера Хит)

Peter Michael Tong е англиски DJ кој работи во BBC Radio 1. На -1-ви декември го издаде албумот Ibiza Classics, снимен со The Heritage Orchestra под диригентската палка на Jules Buckley. Од него, во денешниот, празничен Премиера Хит, песната “Promised Land“. Песната е соработка со Disciples, продуцентско три од јужен Лондон, во состав: Nathan Vincent Duvall, Gavin Koolmon и Luke McDermott.


 

© Radio Bravo - Kumanovo