• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Manic Street Preachers – International Blue (Премиера Хит)

Како најава за најновиот, 13-ти студиски албум на велшаните, Manic Street Preachers кој ќе излезе на 6-ти април, годинава, а ќе го носи името “Resistance Is Futile”, песната “International Blue” потпишана од James Dean Bradfield, Nicky Wire и Sean Moore, денешен Премиера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo