• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

CHVRCHES – Get Out (Премиера Хит)

Get Out” е песна на шкотскиот synth-pop band Chvrches, напишана од Martin Doherty, Lauren Mayberry, Iain Cook, а во продукција на Greg Kurstin. “Get Out” првиот сингл од третиот студиски албум Love Is Dead, а за дигитално превземање е достапна преку Glassnote и Virgin Records, додека за албумот ќе почекаме до почетокот на летото.


© Radio Bravo - Kumanovo