• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Kirk Franklin – Love Theory (Премиера Хит)

Kirk Dewayne Franklin или „Кралот на урбаното евангелие“, покрајтоа птое пејач, тој е и писател, композитор и директор на повеќе хорови, како што се: The Family, God’s Property и One Nation Crew, сопственик на 12 Grammy награди. Со денешниот Премиера Хит на Радио Браво, песната “Love Theory“, Kirk Franklin го најавува издавањето на својот 13-ти студиски албум.


© Radio Bravo - Kumanovo