• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Bastille – Joy (Премиера Хит)

Doom Days е насловот на претстојниот, трет студиски албум на британскиот бенд со име кое има историски, француско потекло, Bastille. Албумот, Радио Браво го најави уште пред една година (прочитајте повеќе тука), во меѓувреме излегоа и три сингла од него, а последниот е и денешен Премиера Хит, песната “Joy“. Концертната промоција на Doom Days започнува веќе за десетина дена со концерти, најпрво во Велика Британија а во текот на летото и во остатокот од Европа.


© Radio Bravo - Kumanovo