• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Marshmello – Love U (Премиера Хит)

Зад сценското име Marshmello стои electronic dance музички продуцент и DJ Marshmello. Тој првото признание го добива за ремиксот на песните на Jack Ü и Zedd, за да подоцна соработува со повеќе музичари, меѓу кои и: Omar LinX, Ookay, Jauz и Slushii. На почетокот на годинава, неговата песна “Alone” се појави на US Billboard Hot 100 листата. По овој успех, неодамна, на 28-ми јули, Marshmello повторно ги израдува своите фанови, овој пат со песната “Love U“, денешен Премиера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo