• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Martin Garrix Feat. Bonn – High On Life (Премиера Хит)

Ако не ви беше доволно од Martin Garrix летово и од неговите хитови, тогаш слушнете ја денешната Премиера Хит на Радио Браво, штотуку објавената песна под името “High On Life” во соработка со вокалистот Bonn. Холандскиот диџеј ја промовираше својата песна на спектакуларниот фестивал во Белгија, “Tomorrowland”.

© Radio Bravo - Kumanovo