• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Tasha Cobbs Feat Nicki Minaj – I’m Getting Ready (Премиера Хит)

Nicki Minaj по низата дуети, изминатава седмица не изненади со соработката со soulful пејачката, Tasha Cobbs Leonard. Прекрасната gospel песна “I’m Getting Ready” е во должина од дури осум минути, но поради радио стандардите, Радио Браво ја скрати и се надеваме дека оваа наша верзија ќе допре до вашите сетила. Во секој случај, уживајте во следните 4 минути и 39 секунди.


© Radio Bravo - Kumanovo