• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Louane – Si T’etais La (Премиера Хит)

Дваесетгодишната Anne Peichert е актерка, а под името Louane се појавува на музичката сцена. Досега има снимено еден филм, во 2014-та година, но и реализирано два студиски албуми, првиот, Chambre 12, од пред две години, и вториот кој е наречен според нејзиното сценско име, Louane, ќе се појави на пазарот…..утре. Од него, денес како Премиера Хит ја слушаме “Si T’etais La“, песна која на француската топ листа стартуваше од 29-то место.


© Radio Bravo - Kumanovo