• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Carly Rae Jepsen – Party For One (Премиера Хит)

Party for One” е synth-pop песна на 33-годишната канадска пејачка и актерка Carly Rae Jepsen. Таа е првиот промо сингл од нејзиниот претстоен четврти студиски албум. За музичката јавност “Party for One” беше за прв пат претставена со настапот на Carly во ноќното шоу на Jimmy Fallon на 5-ти ноември.


© Radio Bravo - Kumanovo