• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Hardy Caprio – Rapper (Премиера Хит)

Hardy Caprio е новата надеж на британската музичка сцена. Роден во Croydon, Јужен Лондон, по номинацијата за The Get Rated award (награда за најдобри таленти), издава два мини албума (EP), Hardy Season и The Hollywood, а минатово лето синглот “Unsigned,” имаше 12 милиони прегледи на YouTube. Оваа година продолжува со својата активност, издавајќи ја песната “Rapper” со која влегува директно на 40-то место на UK Singles Top 40 листата.


© Radio Bravo - Kumanovo