• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

JP Cooper Feat. Astrid S – Sing It With Me (Премиера Хит)

Британскиот пејач и текстописец John Paul Cooper или само JP Cooper по успехот на деби албумот Raised Under Grey Skies од 6-ти октомври 2017-та година, оваа седмица направи интересна соработка со норвешката пејачка, Astrid Smeplass, односноs Astrid S, веќе позната како модел, но и како освојувач на 5-то место на норвешката верзија на Pop Idol, наречена Idol – Jakten во 2013-та година. Резултатот од оваа соработка е песната “Sing It With Me“, денешниот Премиера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo