• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Boyzone – Love (Премиера Хит)

Ronan Keating, Keith Duffy, Mikey Graham and Shane Lynch прославуваат 25 години како работат во бенд, но за жал за следнаста година ја најавуваат и нивната проштална турнеја. За денес, Радио Браво ви подготви посебно изненадување. Како Премиера Хит, ќе го слушнете најновиот сингл на Boyzone,  “Love“, песна продуцирана од John Shanks, човекот кој работел со Take That и Westlife.


© Radio Bravo - Kumanovo