• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

N.E.R.D. & Rihanna – Lemon (Премиера Хит)

Денешниот Премиера Хит на Радио Браво, песната “Lemon“, значи и повторно обединување на групата N.E.R.D.. Последно нешто што беше објавено од N.E.R.D. беа трите песни за филмот Spongebob, а последниот албум, Nothing, беше објавен во 2010-та година. По четирите студиски албуми објавени во првата деценија од оваа столетие, No-one Ever Really Dies или N.E.R.D. во состав: Pharrell Williams, Chad Hugo и Shay Haley, денес, на Радио Браво ги слушаме заедно со Rihanna во “Lemon”.


© Radio Bravo - Kumanovo