• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

A Perfect Circle – Disillusioned (Премиера Хит)

Американските рокери A Perfect Circle, предводени од основачите на групата во 1999-та година, гитаристот Billy Howerdel и вокалистот Maynard James Keenan, годинава ја започнаа со издавање на синглот “Disillusioned”. Токму Maynard на новогодишната ноќ им соопшти на фановите „да ги подготват слушалките“ за новата песна на A Perfect Circle. Инаку, групата во текот на годината, конечно ќе го издаде својот 4-ти студиски албум, прв по 2004-та година.


© Radio Bravo - Kumanovo