• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Bring Me The Horizon – Medicine (Премиера Хит)

На почетокот од 2019-та година, поточно на 3-ти јануари, британците Bring Me The Horizon го издадоа својот 6-ти студиски албум “Amo”, а паралелно со него беше промовиран и третиот сингл од него, песната “Medicine“, денешен Премиера Хит на Радио Браво. Потсетувам дека Радио Браво го најави објавувањето на “Amo” уште на 31-ви август со тогашната „премиера“, првиот промо сингл, “Mantra“.


© Radio Bravo - Kumanovo