• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Caleb Johnson & The Ramblin Saints – Solid Golds (Премиера Хит)

Победникот на 13-та сезона на American Idol од 2014-та година, Caleb Johnson, по издавањето на првиот албум истата година кој беше насловен Testify, со денешниот Премира Хит на Радио Браво, песната “Solid Golds” го најавува својот втор студиски албум, кој ќе го носи името Solid Golds Born From Southern Ground.


© Radio Bravo - Kumanovo