• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

LSD – Genius (Премиера Хит)

Денешен Премиера Хит на Радио Браво е “Genius“, песна кој е дел од заедничкиот проект насловен LSD, група во која членуваат: англискиот музичар Labrinth, австралиската пејачка Sia и американскиот DJ и продуцент Diplo.


© Radio Bravo - Kumanovo