• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Diplo Feat. Tove Lo – Win Win (Премиера Хит)

Win Win ситуација има и за американскиот DJ Diplo и за шведската пејачка Ebba Tove Elsa Nilsson, односно Tove Lo по објавување на синглот “Win Win” и “Higher Ground” EP-то на Diplo, минатиов викенд. Да потсетам дека Diplo и Tove Lo соработуваа и минатава година, во песната “Blow That Smoke”, во периодот кога Diplo беше член на Major Lazer.


© Radio Bravo - Kumanovo