• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Christina Aguilera Feat. GoldLink – Like I Do (Премиера Хит)

Верувале или не, но следната година се одбележува 20-годишнината од “Genie in a Bottle” на Christina Aguilera. На 15-ти јуни, 2018-та година ќе излезе долгоочекуваниот осми албум на Christina Aguilera, Liberation, од кој песната “Like I Do” со учество на Grammy – номинираниот рапер GoldLink е денешна Премиера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo