• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

R3HAB & Jocelyn Alice – Radio Silence (Премиера Хит)

Fadil El Ghoul или попознат по неговото сценско име R3HAB е холандски диџеј, продуцент и ремиксер. Тој ја започна својата кариера во 2007-та година со продуцирање на песната “Mrkrstft” со Hardwell. R3HAB потпиша договор со Wall Recordings што е всушност и издавачка куќа на неговиот пријател Afrojack кој е исто така диџеј и потекнува од Холандија. Изборот за денешната Премиера Хит е неговата нова песна “Radio Silence” во соработка со канадската пејачка Jocelyn Alice.


© Radio Bravo - Kumanovo