• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Why Dont We – These Girls (Премиера Хит)

Why Don’t We (скратено WDW) е американски pop квинтет, формиран пред точно една година (27-ми септември 2016-та). Групата е составенас од петмината соло уметници со сопствени кариери: Jonah Marais, Corbyn Besson, Daniel Seavey, Jack Avery и Zachary “Zach” Herron. Засега се без сопствен албум, а најновиот, осми по ред сингл е песната “These Girls“, денешен Премиера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo