• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

The Black Eyed Peas – Big Love (Премиера Хит)

По осум години пауза, The Black Eyed Peas утре, 12 октомври ќе го издадат нивниот седми студиски албум, насловен Masters of the Sun. Ова е првиот албум без пејачката Fergie која ја напушти групата на почетокот од годината. Радио Браво, токму денес, празнично, го промовира и првиот сингл од албумот, “Big Love”, песна која претставува и продолжение на “Where Is the Love?” од 2003-та година, поточно од албумот Elephunk.

Да се вратиме 15 години во минатото, слушнете ја подолу и “Where Is the Love?”.

© Radio Bravo - Kumanovo