• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Tom Odell – Summer Day (Премиера Хит)

Денешниот Премиера Хит на Радио Браво, песната “Summer Day” во изведба на англискиот пејач Tom Odell е превземен од финско-британската анимирина драмска серија Moominvalley, која пак е адаптација на The Moomins, шведски серијал на книги и стрипови на илустраторот Tove Jansson. Во серијата се користени техники на 2D и 3D анимација и истата е со најголем буџет во историјата на финската телевизија и изнесува дури 20 милиони евра.


© Radio Bravo - Kumanovo