• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

David Guetta Feat. Justin Bieber – 2U (Премиера Хит)

Денешниот Премиера Хит на Радио Браво, песната “2U” е заедничка соработка на францускиот DJ, David Guetta и канадскиот поп пејач, Justin Bieber. Соработката беше обелоденета на 9-ти јуну, годинава. Интересно е дека во видеото за песната, за кое што сме сигурни дека ќе ви се допадне, се појавуваат моделите на Victoria’s Secret: Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Romee Strijd и Sara Sampaio. Уживајте!!!

© Radio Bravo - Kumanovo