• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Sabrina Carpenter – Almost Love (Премиера Хит)

Sabrina Carpenter се врати на сцената, со  нов сингл “Almost Love“. Хитот на 19-годишната актерка и пејачка е прва песна од нејзниот трет албум Singular, за кој најави дека ќе излезе во текот на годината. Интересно е дека со нејзниот прекрасен перформанс токму на “Almost Love” беше отворен iHeartRadio’s 2018 Wango Tango.


© Radio Bravo - Kumanovo