• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

J. Balvin Feat. Willy William – Mi Gente (Премиера Хит)

Одлична синтеза од африкански и карипски ритми, во современа електро продукција, е краткиот опис на денешниот Премиера Хит на Радио Браво, песната “Mi Gente“. Песната претставува соработка на колумбискиот пејач, J Balvin и францускиот пејач и продуцент Willy William. “Mi Gente” беше продуцирана во студиото на Scorpio Music and Universal Music Latin.

© Radio Bravo - Kumanovo