• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Niall Horan – Finally Free (Премиера Хит)

Песна наменета за новиот анимиран филм “Small Foot”, кој ќе излезе во септември оваа година, е синглот “Finally Free” на американскиот пејач Niall Horan. Песната има поп/фолк мелодија, а Horan преку неа ја упатува пораката дека ако ги имаме вистинките луѓе покрај себе, би можеле да го достигнеме нашиот највисок потенцијал.

© Radio Bravo - Kumanovo