• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ichaba Feat. Davido – Baby Mama (Премиера Хит)

Mayowa Ogunsanya или попознат како Ichaba по соработката со Mayorkun во песната “JISORO”, заврши уште еден успешен проект, овој пат со заеднички сили со Davido. Како звучи песната “Baby Mama“, можете да слушнете овој викенд, на почетокот на секој непарен час.


© Radio Bravo - Kumanovo