• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sam Smith – Too Good At Goodbyes (Премиера Хит)

На последниот ден од минатиот месец, англискиот пејач Sam Smith преку социјалните мрежи најави дека работи на нови песни. На денот на државноста, 8-ми септември, веќе го објави и првиот промо сингл за вториот студиски албум. Денес, 12-ти септември, на фрекфенцијата од 88,5 Mhz, ја слушаме “Too Good at Goodbyes” на Sam Smith, на почетокот на секој непарен час како Премиера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo