• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Eminem – Untouchable (Премира Хит)

На 8-ми декември, Eminem на својата веб – страна го најави излегувањето на својот најнов сингл, песната “Untouchable“, кој во себе содржи делови од песната “Earache My Eye” дуетот комичари, Cheech & Chong. Инаку “Untouchable”, е последниот промо сингл со кој се најавува 9-от студиски албум на Eminem. Revival дефинитивно излегува за само три дена, во сабота на 15-ти декември.


© Radio Bravo - Kumanovo