• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Sam Fender – (Премиера Хит)

По освојувањето на Brit наградата од критичарите, англискиот пејач и текстописец Sam Fender ја објави можеби најдобрата песна во досегашната негова кариера. ” Hypersonic Missiles” e еуфорична indie rock мелодија со рифови кои се наменети за полни стадиони. Со оваа, работите секако почнуваат да изгледаат интересно за пејачот од North Shields, 2019-та ќе биде година на Sam Fender…


© Radio Bravo - Kumanovo