• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Aventura – Inmortal (Премиера Хит)

Вокалистот и фронтменот на групата на Aventura, пејачот од Доминиканската Република, кој се разбира дека живее и работи во САД, Romeo Santos, на социјалните мрежи, изминатава седмица ја најави најновата песна на групата, “Inmortal“. Ова не само што значи дека членовите на Aventura по трет пат ќе обединат, туку и издавање на нов албум, прв по последниот од 2009-та година кој имаше симболичен наслов, The Last.


© Radio Bravo - Kumanovo