• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Miley Cyrus – Malibu (Премиера Хит)

Malibu” е најновата песна на американската пејачка Miley Cyrus, која што всушност го најавува нејзиниот 6-ти студиски албум. Албумот ќе биде објавен веќе летово, во месецот јули. Песната беше објавена  на 11-ти мај под етикетата на RCA Records. Автор на песната е самата Cyrus, а продецент е Oren Yoel.


© Radio Bravo - Kumanovo