• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Demi Lovato – Sorry Not Sorry (Премиера Хит)

Со песната “Sorry Not Sorry”, која е денешен избор на Радио Браво за Премиера Хит, американската супер ѕвезда Demi Lovato, го најавува својот шести студиски албум. За песната, потписници се: Trevor Brown, Demi Lovato, Warren “Oak” Felder, Sean Douglas и William Zaire Simmons. “Sorry Not Sorry” е издадена на 11-ти јули од страна на Island Records, Hollywood Records и Safehouse Records како прв сингл од, како што веќе спомнав, следниот, 6-ти албум.

© Radio Bravo - Kumanovo