• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Why Don’t We – Talk (Премиера Хит)

Why Don’t We ја заокружија нивната Invitation турнеја низ Европа со снимање на ново музичко видео за песната “Talk“. Во видеото можеме да видиме како момците од бендот, Daniel Seavey, Zach Herron, Corbyn Besson, Jonah Marais и Jack Avery токму и тоа и го прават (зборуваат) пред Ајфеловата кула, катедралата во Милан и други иконични објекти низ Европа.


© Radio Bravo - Kumanovo