• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ed Sheeran Feat. Chris Stapleton & Bruno Mars – Blow (Премиера Хит)

Овие денови, Ed Sheeran буквално не „бомбардира“ со синглови од неговиот 4-ти студиски албум No.6 Collaborations Project на кој Sheeran во сите песни соработува со најпознатите светски музички имиња. Во “Blow“, rock или поточно hard rock песна, тој е во соработка со Chris Stapleton и Bruno Mars. По минатава „викенд премиера“ и “Beautiful People“, песна во која што Ed Sheeran е во соработка со популарниот Khaled Mohamed Khaled, односно DJ Khaled, овој викенд, во Премиера Хит, го слушаме Ed Sheeran во соработка со Chris Stapleton и Bruno Mars во жестоката – “Blow”.

© Radio Bravo - Kumanovo