• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Oriel – Breathing (Премиера Хит)

Доминиканскиот пејач Oriel најпрво му се претстави на светот во 2012 година со својот прв EP, “Confidence”. Тој го спојува регето со џез, R’n’B, рок, блуз и хип хоп, а уште од рана возраст почнаел да пее во училишта и црковни хорови. Изборот за денешната Премиера Хит на Радио Браво е неговиот нов сингл “Breathing” кој беше објавен при крајот на јули оваа година.


© Radio Bravo - Kumanovo