• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Kelly Clarkson – Love So Soft (Премиера Хит)

Love So Soft” е песна на американската пејачка Kelly Clarkson, која ќе биде составен дел на нејзиниот осми студиски албум, Meaning of Life. Инаку, песната е издадена од страна на Atlantic Records и тоа како двоен сингл, заедно со “Move You”. Сепак, изборот на Радио Браво, како Премиера Хит и како најава за албумот Meaning of Life, кој ќе излезе на 27-ми октомври е “Love So Soft”. Значи денес, ја слушаме Kelly Clarkson…


© Radio Bravo - Kumanovo