• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Andy Grammer – Always (Премиера Хит)

The Good Parts е насловот на третиот албум на Andy Grammer, кој на музичкиот пазар се појави на првиот ден од месецов. На денот на издавањето на албумот, Andy Grammer за Billboard даде свој коментар за сите песни од албумот. За денешниот Премиера Хит, песната “Always“, Andy Grammer вели:
– Песнава ја пеев на мојата ќерка кога таа се роди. По цели ноќи ја смирував со неа, додека таа плачеше. А најслатко беше кога таа наполни три месеци и со неа одев на кафе и и ја пуштав “Always” во автомобилот. Песната е многу емотивно поврзана со мене.


© Radio Bravo - Kumanovo