• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Iggy Azalea Feat. Quavo – Savior (Премиера Хит)

Savior” е австралиско – американска соработка помеѓу раперите Iggy Azalea и Quavo. Инаку, песната ја издаде Island Records како прв сингл со кој Azalea го најавува својот втор албум, Surviving the Summer, чие издавање треба да го очекуваме во текот на годинава.


© Radio Bravo - Kumanovo