• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Flo Rida – Dancer (Премиера Хит)

Tramar Lacel Dillard или попознат како Flo Rida, ја објави својата најнова песна, “Dancer“, еден вид химна за „стриптизетите од соништата“. Инаку, Flo Rida во текот на месецот, поточно на 18-март, ќе ја прослави 10-годишнината од објавувањето на својот деби албум, Mail on Sunday, кој стигна до второто на US Billboard Rap Albums, третото на US Billboard R&B/Hip-Hop Albums и четвртото место на US Billboard 200 листа на албуми.

© Radio Bravo - Kumanovo