• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

The Black Keys – Lo/Hi (Премиера Хит)

Американскиот rock дует The Black Keys во состав Dan Auerbach како вокал и гитара и Patrick Carney на тапани, по пауза од пет години и издавањето на 8-от студиски албум, Turn Blue од мај 2014-та година, конечно излезе со нов музички материјал. Тоа е песната “Lo/Hi“, денешен Премиера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo