• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Keane – The Way I Feel (Премиера Хит)

По пауза од 2014-та година, алтернативниот rock band Keane конечно ќе го издаде и својот петти студиски албум. Познат е и насловот на албумот, “Cause and Effect”, како и датумот на објавувањето, 20-ти септември. Првиот сингл од албумот, “The Way I Feel“, ја имаше својата светска премиера на 6-ти јуни, на BBC Radio 2, а на Радио Браво пак, денес, 14-ти јуни.


© Radio Bravo - Kumanovo