• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Coldplay – Aliens (Премиера Хит)

Aliens” е песна на британскиот рок бенд Coldplay. Песната е производ на трудот на сите четворица од бендот и е трет промотивен сингл од претстојниот EP на Coldplay, кој ќе биде со наслов “Kaleidoscope”

 

© Radio Bravo - Kumanovo