• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Carrie Underwood – Love Wins (Премиера Хит)

По многу предвидувања, Carrie Underwood го објави видеото за нејзиниот последен сингл “Love Wins” – песна од нејзиниот престоен албум “Cry Pretty” кој излегува денеска на 14-ти септември. Во новото видео очиглено може да и се види бремениот стомак за кој фановите имаат низа реакции. “Love Wins”, напишана од Underwood заедно со Brett James и продуцентот на албумот David Garcia, е една од најважните песни на американската пејачка.


© Radio Bravo - Kumanovo