• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Keith Urban – Female (Премиера Хит)

Сопругот на познатата актерка, Nicole Kidman, новозеландѓанецот Keith Urban со својата нова песна “Female”, настапи на доделувањето на 51-те CMA Awards, во Bridgestone арената, во Nashville. Интересно, оваа песна е инспирирана од аферата за сексулно вознемирување од страна на американскиот филмски продицент Harvey Weinstein, што до неодамна го „тресеше“ Hollywood.

© Radio Bravo - Kumanovo