• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Bananarama – Stuff Like That (Премиера Хит)

Англискиот женски дует, а во 80-те години трио, Bananarama, по пауза од 10 години, за 19-ти април најавува 10 нови песни кои ќе бидат „спакувани“ во албумот кој ќе биде насловен In Stereo. “Stuff Like That” е првиот сингл од него и се разбира, први ќе го слушнете на Радио Браво, како денешен Премиера Хит. In Stereo е 11-от албум на Bananarama. Последниот, Vivo, на пазарот се појави на 14-ти септември 2009-та година.


© Radio Bravo - Kumanovo