• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Berlin – Transcendance (Премиера Хит)

Денеска во Премиера Хит имаме вистинска ексклузива. Имено, Terri Nunn најави обновувње на познатата група од 80-те години од минатиот век, Berlin, откако финишираа со успех преговорите со преостанатите двајца членови на бендот, John Crawford и David Diamond. А доказ за оваа тврдење на Радио Браво е токму денешниот Премиера Хит, песната “Transcendance” која ќе биде и насловна од новиот студиски албум на Berlin, прв по 1984-та година, а ќе биде објавен на Илинден, 2-ри август.


© Radio Bravo - Kumanovo