• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Mabel – Mad Love (Премиера Хит)

Уште еден, втор по ред сингл од дебитантското остварување “High Expectations” на англиската пејачка Mabel. “Mad Love” е новата песна и новиот Премиера Хит на Радио Браво кој ќе го слушате овој викенд, сабота и недела, на 88,5 Mhz.


© Radio Bravo - Kumanovo